Dream duplex Bosphorus terrace

Appartement - Istanboel, Istanbul & Marmara, Turkije

Dream duplex Bosphorus terrace
Deze prachtige duplexwoning bevindt zich op de Aziatische oever van Istanboel en heeft alles wat je je kunt wensen: een prachtig uitzicht op de Bosporus, een overdekt terras en talrijke verzorgde en comfortabele kamers.
Dankzij de drie slaapkamers en de twee badkamers is deze woning geschikt voor 6 en zelfs 7 personen (neem voor de 7e persoon van te voren contact op).

De stad Istanboel wordt door de Bosporus in twee gedeelten verdeeld. De Istanbulezen wonen eerder aan de Aziatische kant, dus je kunt je helemaal onderdompelen in het echte stadsleven door aan deze kant te verblijven! Voor de verbinding met de Europese zijde worden er talrijke ferry's ingezet.
Aan de Europese kant kun je de grote toeristische trekpleisters van de stad ontdekken zoals de Blauwe Moskee, de Aya Sofia en het Topkapi paleis. Daarentegen kun je in de wijk waar je verblijft de lokale moskeeĆ½n ontdekken, alsook de meest karakteristieke en minder toeristische restaurants en genieten van het prachtige uitzicht op de stad!

Deel dit huisje

Faciliteiten

Indeling
TV (kabel) oven
afwasmachine 2-pers. bed
2x 1-pers. bed 2 douche 2
wastafel 2 toilet 2
wasmachine balkon
tuinmeubilair internettoegang (WiFi)
verwarming (CV) airconditioning
ā‚¬ 1901.00
Prijs per midweek - Voor 6 personen.

Ga naar aanbieder*

Voeg toe aan favorieten*Boekingen gaan via Belvilla